Blogi | Eco Decor Oy

❤️Aitoa suomalaista käsityötä vuodesta 2018

BLOGI

Blogitekstejä liittyen sisustukseen, hääkoristeluun ja tuotteisiimme. Lue ja inspiroidu!

HÄÄTRENDIT 2022

Hääjuhlan toteuttamiseen liittyy paljon trendejä, jotka kehittyvät ja muuttuvat vuosien varrella.
 
Seuraavassa videossa selvitämme hieman tuttuja kalssikko häätrendejä sekä mitä vuoden 2023 häät saattavat pitää sisällään.

Vastuullisuus Eco Decorilla

Yksi Eco Decorin tärkeimmistä arvoista näkyy jo yrityksen nimessä - nimittäin ekologisuus. Haluamme tarjota tässä blogipostauksessa mahdollisuuden tutustua tarkemmin siihen, mitä yrityksen taustalta löytyy ja minkälaisia valintoja olemme tehneet kehittääksemme toimintaamme.

Vanhasta uutta - Huonekalujen kunnostus

Aina ei tarvitse ostaa uutta. Kolhuja kokeneen huonekalun entisöiminen käy käden käänteessä. Meillä oli tarvetta uusille huonekaluille, mutta uuden ostamisen sijaan päätimme kierrättää ja tarjota vanhalle lipastolle sekä kirjoituspöydälle uuden mahdollisuuden.

Kerttu Niskasen häät

Meillä oli ilo olla mukana koristamassa Suomen olympialaistähdille Kerttu Niskasen ja hänen puolisonsa Juho Mikkosen upeita häitä 8.8.2020!

Tällä sivulla esittelemme häihin valmistamamme tuotteet ja voitte inspiroitua omia hääjuhlianne varten.

Olemme vuoden 2019 hääkattauskilpailun voittajia

Tänä päivänä ekologisuus ja tuotteiden eettisyys ovat tärkeitä arvoja - myös häiden järjestämisessä ja hääkattauksissa. Ecotyylistä on tullut meille sydämen asia ja se on muodissa nyt ja aina, koska se itsessään on paluu alkuperäiseen ja aitoon.

Paikkakyltit Eco Decorilta

Hei, olen Jenna. Kirjoittelen hääblogia Meidän Häät -sivustolle. Häitämme juhlittiin 22.9.2018 Hyvinkäällä, Kytäjän juhlatilalla. Olen erittäin tyytyväinen tilaukseeni EcoDecorilta, ja nimikylteistä tuli myös hyvät vieraslahjat! Kaksi kärpästä yhdellä iskulla siis, tehokasta!

Tulokset ja kiitokset vuodesta 2020

Olemme yrittäjinä ylpeitä tämän haastavan vuoden tuloksista. Vuosi 2020 toi meille paljon kokemusta, ja vaikeuksista huolimatta jatkamme yrityksemme kehittämistä ja haluamme jatkossakin ilahduttaa teitä uusilla tuotteilla ja malleilla.

Seinien sisustaminen

Saimme tehdä yhteistyön merkeissä Villa Lume -blogille puisen Helsinki kartan. Blogin takana on kaksikko, joiden upea kivitalo sijaitsee luonnon läheisyydessä Uudellamaalla. He kertovat blogissaan avoimesti oman talon rakentamisen haasteista ja onnistumisista, sisustamisesta, ja arjesta.

Joulun askarteluvinkit

Tähän blogikirjoitukseen olemme koonneet erilaisia askarteluvinkkejä, jotka sopivat loistavasti joulun ajan odotukseen. Tee esimerkiksi lahjaksi ystäville ja perheenjäsenille, tai askartele ihan omaksi iloksesi! Ohjeet ovat todella helppoja, joten niitä voi tehdä huoletta yhdessä lasten kanssa.

Universaali suorakulmio

Kun tarkastelemme suorakaiteen muotoa, yhdistämme sen rationaalisuuteen, täydellisyyteen ja kestävyyteen. Suorakulmio toimii yhtä hyvin neliön ja pyöreän muodon kanssa. Siksi tässä kirjoituksessa kerrotaan yleisesti näiden muotojen käytettävyydestä huoneen suunnittelussa.

Vakaa ja horjumaton neliö

Tässä kirjoituksessa olemme keränneet sinulle mielenkiintoista tietoa neliöstä. Opit tämän kirjoituksen avulla neliömuodon vaikutuksesta sisätiloissa. Näytämme myös joitain mielenkiintoisia vinkkejä siitä, kuinka neliömäiset elementit auttavat antamaan huoneelle siistityn ilmeen.

Pehmeyttä ympyröillä

Olemme tähän blogitekstiin laatineet sinulle mielenkiintoisia tietoja tunnetusta muodosta - ympyrästä. Kaikilla muodoilla on meihin psykologinen vaikutus. Tarkastelemme seuraavaksi tarkemmin tätä vaikutusta ja annamme pieniä vinkkejä ympyrän käytöstä sisätiloissa.

Bloggaajille

Toimintaamme kuuluu yhteistyön tekeminen somevaikuttajien ja bloggaajien kanssa. Kuulemme mielellämme, jos sinulla on jokin ajatus, idea tai yhteistyöehdotus mielessä.

fi