Villa Lume: Puinen kaupunkikartta – Eco Decor Oy

❤️Aitoa suomalaista käsityötä Helsingistä

SEINIEN SISUSTAMINEN

Saimme tehdä yhteistyön merkeissä Villa Lume -blogille puisen Helsinki kartan.

Blogin takana on kaksikko, joiden upea kivitalo sijaitsee luonnon läheisyydessä Uudellamaalla. He kertovat blogissaan avoimesti oman talon rakentamisen haasteista ja onnistumisista, sisustamisesta, ja arjesta. Mukaan mahtuu myös matkakertomuksia ja ajatuksia elämästä.

Blogista löytyy paljon inspiroivia ja ajatuksia herättäviä tekstejä, upeista kuvista puhumattakaan!  "Ei varmaan tule kenellekään enää yllätyksenä, että kotimaisena ja skandinaavisena käsityönä tehdyt tuotteet ovat lähellä meidän sydäntä monestakin syystä (kotimaisesta käsityöstä lisää täällä ja täällä).

  Ensinnäkin kotimaisissa tuotteissa materiaalien ja käsityön laatu on meidän mielestä maailman parasta. Lisäksi tuotannon vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys ovat asioita, jotka yhä enemmän vaikuttavat meidän valintohin. Ja toki tyylin tai taiteellisen ilmaisun täytyy jollain lailla puhutella."

 

Käy lukemassa lisää Villa Lumen blogista:


Kaupunkikartta, jonka he valitsivat on puunvärinen 100 x 70 cm kokoinen Helsinki kartta.

Valikoimastamme löytyy 30 eri kaupunkia, kolmessa eri koossa, mustana tai puunvärisenä. Puiset karttamme sopivat mihin tahansa tilaan ja sisustukseen – modernista perinteiseen.

Teemme kartat korkealaatuisesta ja kotimaisesta koivuvanerista. Prosessiin kuuluu suunnittelutyö, laserleikkaaminen ja kartan viimeistely hiomalla. Seinään kiinnitys onnituu kätevällä magneettikiinnityksellä.

 

Käy tutustumassa lisää kaupunkikarttoihin:


Tutustu muihin blogipostauksiin

Joulun askarteluvinkit

Pyöreyttä ympyröillä

Kerttu Niskasen häät

fi