Ecotyylinen hääkattaus – Eco Decor Oy

❤️Aitoa suomalaista käsityötä Helsingistä

ECO HÄÄT 

Tänä päivänä ekologisuus ja tuotteiden eettisyys ovat tärkeitä arvoja - myös häiden järjestämisessä ja hääkattauksissa. Ecotyylistä on tullut meille sydämen asia ja se on muodissa nyt ja aina, koska se itsessään on paluu alkuperäiseen ja aitoon.

Tunnemme, rakastamme - elämme! 

Juhlissa tarkoitus on iloita ja jakaa yhteenkuuluvuuden tunne perheen ja läheisten kanssa. Läheisten kanssa meillä on luonnollisen hyvä ja turvallinen olo. Voimme iloita aidosti ja avata sydämemme, ilman keinotekoisuutta ja teeskentelyä. Meidän ei tarvitse esittää mitään roolia, sillä riitämme toisillemme sellaisena kuin olemme.

Hengitämme syvään, tunnemme aidon ja luonnollisen tunnelman sekä läheisten läsnäolon.
Juuri tästä tunteesta tuli keskeinen idea ecotyylin hääpöydän ainutlaatuiseen kattaukseen!

 

Eco tyylinen hääkattaus on vuoden 2019
hääkattauskilpailun voittaija

Miksi valita ecotyyli?

Ecotyyli palauttaa meidät aitoihin materiaaleihin ja niihin tunteisiin, jotka ovat tärkeitä hääjuhlassa.
Tänä päivänä ekologisuus ja tuotteiden eettisyys ovat tärkeitä arvoja - myös häiden järjestämisessä ja hääkattauksissa.
Ekologisuus ei ole mikään ohimenevä ilmiö - se ei ole trendi tai kirkas tähti, joka kimaltelee ja sitten sammuu.

 

Hääpöytä täynnä hienoa estetiikkaa!

 

Somistimme hääpöytämme ruusilla, jotka ovat kauneuden ja iankaikkisen nuoruuden symboleita. Ruusut voi kuivattaa juhlan jälkeen ja näin ne voi säilyttää muistona. Eukalyptuksen lehdet puhdistavat sisäilmaa ja niistä tulee lempeä ja miellyttävä tuoksu - tämä auttaa hengittämään syvään ja nauttimaan näin syvemmin hetkestä.

Jokainen vieras sai lautaselle ainutlaatuisen pyöreän akvarellikuvioisen ruokalistan, jonka tyyli on sopusoinnussa kukkakoristeiden kanssa. Yhdessä ne luovat jatkumon ja harmonian kattauksessa. Pyöreänmallinen menu symboloi ikuista rakkautta, jolla on hieno alku, mutta ei loppua.

Vieraiden istumajärjestyksen nimet ovat ainutlaatuisia ja uniikkeja. Nimikyltit ovat pieniä, tyylikkäitä vanerista valmistettuja muistoesineitä, jotka on maalattu kattaukseen tyyliä vastaavaan värisävyyn. Jokainen vieras voi viedä oman nimensä kotiin hääjuhlasta ja muistaa hetket läheisten kanssa sekä vastavihityn parin onnen.

Vihreän ja kullan liitto hääkattauksessa

Hääpöytämme päävärejä ovat vihreä ja kulta. Väriyhdistelmä on luonnollisuuden, juhlallisuuden ja ylellisyyden moitteeton yhdistelmä. Vihreä väri symboloi uuden alkua, kun taas kulta puolestaan viestittää juhlan, voiton ja upean tapahtuman hetkeä.

Yhdessä näillä kahdella sävyllä haluamme viestittää, suurinta rakkautta, joka värittää elämän uusilla väreillä ja tuo elämään monenlaisia tunteita - joita me kutsumme onnellisuudeksi!

Kattauksemme yksityiskohdat ovat tarkoin harkittuja. Juomat nautitaan kirkkaista kultareunaisista viinilaseista ja lautasten reunoja koristavat hienostuneet lasihelmet. Lautaset lepäävät massiivipuualustalla romanttisten kynttilöiden ja kultaisten ruokailuvälineiden vieressä.

Hääkauttaus on harmoninen ja täydellinen kokonaisuus!


"Kattaus on luotu rakkaudella ja loputtomalla kunnioituksella kahden rakastavaisen tärkeimpään ja jännittävimpään päivään."

Eco Decor Oy

Autamme luomaan teille täydellisen häätyylin,

jossa kaikki tuotteet on suunniteltu yhdellä tyylillä.

fi