Rekisteriseloste ja tietosuoja – Eco Decor Oy

Rekisteriseloste ja tietosuoja

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Eco Decor Oy

https://www.ecodecor.fi/

Y-tunnus: 2888786-2

Osoite: Sienitie 9 B2

00760, Helsinki

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Asiakassuhteet

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Henkilötietoja käsitellään ja kerätään rekisteriin tilausten käsittelyä varten. Henkilötietoja käytetään henkilötietolain mukaan. Rekisterin tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Katuosoite
  • Postinumero
  • Postitoimipaikka
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Käsiteltyjen tilausten tiedot

TIETOJEN LUOVUTUS  

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

MITEN VOIT KIELTÄÄ MEITÄ KÄYTTÄMÄSTÄ TIETOJASI?

  • Sen jälkeen kun olet jo antanut meille luvan käyttää tietojasi, tai olet suostunut esimerkiksi ottamaan vastaan sähköpostimarkkinointia, voit muuttaa mieltäsi. Voit peruuttaa suostumuksesi antaa meidän ottaa sinuun yhteyttä, kerätä, käyttää tai luovuttaa tietoja sinusta. Voit peruuttaa suostumuksesi ottamalla yhteyttä meihin info@ecodecor.fi tai lähettämällä postia.
  • Voimme luovuttaa henkilötietosi eteenpäin mikäli laki vaatii, tai mikäli sinä loukkaat verkkokauppamme tietosuojalauseketta.

MINNE TALLENNATTE KERÄMÄNNE TIEDOT?

  • Verkkokauppa-alustamme on Shopify Inc. Shopify tarjoaa meille verkkokauppa-alustan, jolla myymme tuotteita ja palveluita sinulle.
  • Asiakkaistamme kerätyt tiedot tallentuvat Shopifyn tietojärjestelmään, tietokantoihin ja Shopify-verkkokauppa-alustan tallennustilaan. Tietosi on turvassa, sillä ne on tallennettu palomuurin taakse. Lisätietoja tästä löydät täältä(englanniksi).

KÄYTÄMMEKÖ EVÄSTEITÄ?

  • Kyllä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joita sivusto tai palveluntarjoaja siirtää tietokoneesi tallennustilaan selaimesi avulla (mikäli olet sallinnut tämän toiminnon). Evästeet antavat sivustolle tai palveluntarjoajalle mahdollisuuden tunnistaa vierailijankäyttämä selain, sekä kerätä tietyntyyppistä tietoa. Evästeet esim. auttavat sivustoa muistamaan ja käsittelemään ostoskoriin jättämäsi tuotteet.
  • Evästeet lisäksi auttavat meitä ymmärtämään kiinnostuksenkohteitasi sivustolla edellisiin tai nykyiseen vierailuusi perustuen. Näin voimme palvella sinua paremmin verkkokaupassamme. Käytämme evästeitä myös saadaksemme parempaa ja tarkempaa tietoa sivustollamme tapahtuvasta liikenteestä ja vuorovaikutuksesta. Näin voimme tarjota entistä parempaa verkkokauppakokemusta tulevaisuudessa.
  • Käytämme evästeistä saamiamme tietoja markkinoinnin parempaan kohdentamiseen. 
  • Shopify verkkokauppa-alustan evästeiden käytöstä voit lukea lisää täältä(englanniksi).

MUUTOKSET TIETOSUOJALAUSEKKEESEEMME

  • Pidätämme oikeuden muokata tätä tietosuojalauseketta koska vain, joten ole hyvä ja käy aika ajoin tarkistamassa, onko tähän lausekkeeseen tehty muutoksia. Kun tähän tietosuojalausekkeeseen tehdään tarkennuksia tai muutoksia, ne astuvat voimaan verkkokaupassamme välittömästi. Jos tietosuojalausekkeeseen tulee merkittäviä muutoksia, ilmoitamme muutoksista verkkosivustollamme.
  • Jos verkkokauppamme yhdistyy tai tulee toisen yrityksen ostamaksi, henkilötietosi saatetaan siirtää tässä yhteydessä uusille omistajille, jotta verkkokauppamme voi edelleen myydä sinulle tuotteita.
  • Tietosuojakäytäntö Eco Decor Oy, viimeisin päivitys: 14. maaliskuuta 2018

KYSYMYKSET JA PALAUTE

  • Jos tahdot: päästä käsiksi, korjata, saada haltuusi tai poistaa sinua koskevia tietoja, mitä verkkokauppamme on sinusta kerännyt, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä joko sähköpostitse info@ecodecor.fi tai postitse.

 

TAKAISIN ETUSIVULLE