Tulokset ja kiitokset vuodesta 2020 – Eco Decor Oy

❤️Aitoa suomalaista käsityötä Helsingistä

Tulokset ja kiitokset vuodesta 2020

Olemme yrittäjinä ylpeitä tämän haastavan vuoden tuloksista. Vuosi 2020 toi meille paljon kokemusta, ja vaikeuksista huolimatta jatkamme yrityksemme kehittämistä ja haluamme jatkossakin ilahduttaa teitä uusilla tuotteilla ja malleilla.

Tänä vuonna tiimimme on kasvanut, olemme määritelleet selkeät vastuut, ja keväällä laadimme kehityssuunnitelman kriisistä selviytymistä varten. Noudattamalla suunnitelmaamme, kehitimme ja loimme erilaisia uusia tuotteita, kuten ART taulut, ECO taulut, Sisustuskartat, erilaiset lahja-, joulu-, sekä yritystuotteet.

Tutustu lisää sisustustauluihimme:

Eco Decor - tiimi

Olemme erittäin kiitollisia Emmalle hänen työstään verkkosivujemme parissa. Olemme lisänneet sivustolle paljon hyödyllistä tietoa ja pyrimme jatkuvasti optimoimaan sitä. Taijan kanssa onnistuimme käynnistämään blogin, joka antaa paljon hyödyllisiä vinkkejä kodin sisustamiseen.

Olimme myös aktiivisia sosiaalisessa mediassa koko vuoden ajan, jotta te oppisitte tuntemaan paremmin perheemme ja työtapamme. Reeta puhui yksityiskohtaisesti kauniista, pienistä yksityiskohdista koostuvista hääpaketeistamme ja vastasi kysymyksiinne.

Yksi viimeisimmistä Instagram-projekteista oli joulukalenteri. Loimme sen yhdessä Elisan kanssa, ja se osoittautui erittäin onnistuneeksi ja mielenkiintoiseksi meille kaikille. Haluan kiittää koko tiimiämme hyvin koordinoidusta työstä, mukaan lukien somevaikuttajat, joiden kanssa työskentelimme läpi vuoden.

Yritysasiakkaat

Olemme kehittäneet aktiivisesti yrityslahjoja- ja logokylttejä yritysasiakkaillemme. Kestävä kehitys on tänäpäivänä tärkeässä asemassa, ja jatkamme edelleen kauniiden logokylttien valmistamista. Toivomme yritysasiakkaillemme onnea ja menestystä uuteen vuoteen ja paljon tyytyväisiä asiakkaita.

Käy tutustumassa lisää yrityslahjoihin ja logokyltteihin:

Rakkaus työtämme kohtaan

Perheyrityksemme kehityksen ja työn takana on meidän, Julianan ja Aleksanderin, valtava työ ja mikä tärkeintä, rakkautemme työtämme kohtaan. Kehitämme toimintaamme ajan mukana, asetamme rohkeita tavoitteita, iloitsemme kun saavutamme ne, ja jatkamme vielä vahvempina eteenpäin.

Laitamme etusijalle aina tuotteidemme laadun - se on parasta mitä voimme tehdä yritystoimintamme eteen. Pyrimme parantamaan ammattitaitoamme eri alojen ammattilaisten kanssa, erityisesti markkinoinnin ja mainonnan saralla.

Käy tutustumassa lisää meihin:

Kiitos!

Tästä vaikeasta vuodesta olemme selvinneet meidän mahtavien asiakkaidemme avulla ja tuella, sydämellinen kiitos siitä.

Vielä mielenkiintoisempi vuosi, uudet rohkeat päätökset ja iloiset tapahtumat ovat edessäpäin!

TUTUSTU VALIKOIMAAN

SISUSTUS

KAKKUKORISTEET

LAHJATUOTTEET

HÄÄKORISTEET

SISUSTUS

LAHJA-
TUOTTEET

KAKKU-KORISTEET

HÄÄ-
KORISTEET

ECO TAULUT

ART TAULUT

KAKKUKORISTEET

HÄÄKORISTEET

fi