PAIKKAKYLTIT ECODECORILTA | Ihastuin heti! – Eco Decor Oy

❤️Aitoa suomalaista käsityötä Helsingistä

PAIKKAKYLTIT ECODECORILTA

JennaHei, olen Jenna. Kirjoittelen hääblogia Meidän Häät -sivustolle. Häitämme juhlittiin 22.9.2018 Hyvinkäällä, Kytäjän juhlatilalla. Olen erittäin tyytyväinen tilaukseeni EcoDecorilta, ja nimikylteistä tuli myös hyvät vieraslahjat! Kaksi kärpästä yhdellä iskulla siis, tehokasta!

 


 Vieraiden puiset paikkakyltit

PAIKKAKYLTIT ECO DECORILTA

Kun aloimme suunnittelemaan häitämme, olimme molemmat sitä mieltä, että jätämme kaiken turhan pois. Toisin kävi. Kyllä sitä jotenkin hullaantuu tiettyihin juttuihin, ja tuntuu vaan siltä että jotkut jutut on pakko saada! Hyvä esimerkki ovat nämä EcoDecorin puiset paikkakyltit. Ihastuin heti!

Nimet tulivat kauniisti pakattuina, ja niissä oli ihana tuoksu! Yksi nimi oli mennyt rikki, mutta sain uuden parissa päivässä kirjekuoressa. Nopeaa ja sujuvaa palvelua, sitä arvostan suuresti. Lähetin Excelillä tehdyn listan vieraiden nimistä sähköpostitse, ja valmistusaika oli 2 viikkoa.

 

Paikkakyltit häät vieraat ecodecor.fi

Paikkamerkit häihin

 

 

Kyltit olivat myös vieraiden mieleen, pienillä yksityiskohdilla sitä saa hymyn monien kasvoille. Halusin loppujen lopuksi panostaa juuri niihin, vaikka aluksi ajattelinkin että tehdään mahdollisimman yksinkertaisesti kaikki.

Meidän perheen nimikyltit koristavat nyt kylpyhuonettamme, laitoin nimittäin pyyhkeiden yläpuolelle ne!

Tuote: Vieraiden paikkakyltit

 

Hääkoristeet Eco Decorilta


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

fi