Puiset ART sisustustaulut | Eco Decor Oy | Helsinki

❤️Aitoa suomalaista käsityötä Helsingistä

ART TAULUT

Art taulu on puusta tehty kokonaisuus, joka on luotu tyylikkäistä, uniikeista kuvista ja linjoista yli elämän rajojen. Kevyet sekä virtaavat piirrosten linjat rikkovat sääntöjä menemällä kehyksien ulkopuolelle, muistuttaen näin meitä siitä, että kehykset ovat vain tottumus. Luonnollinen puu, minimaalinen kuvio ja linjojen sulavuus yhdistyvät yhteen luomukseen, jotta lämmön sekä rauhallisuuden tunnelma välittyy sisätiloihin.

VASTASYNTYNYT

Vastasyntynyt - sisustustaulu sisältää vauvan nimen ja synymätiedot. Voit tehdä kuvan vielä yksilöllisemmäksi tilaamalla sen 1:1 mittakaavalla.

Kuvassa vauvan pituus vastaa tarkalleen vastasyntyneen syntymäpituutta. Lapsen syntymä on aina taianomainen sekä unohtumaton tapahtuma jokaiselle perheelle.

Tilatkaa itsellenne taikka läheisillenne uniikki puinen sisustustaulu, joka tulee aina muistuttamaa siitä kuinka pieni lapsi oli syntyessään.

RAKASTUNEET

Art taulu antaa teille vapauden kokeilla -yksinkertaisuutensa vuoksi sitä on helppo yhdistellä muiden tyylien ja elementtien kanssa.

Kuva on luotu käyttämällä yhden viivan tekniikkaa, joka on suosittu monien taiteilijoiden keskuudessa ympäri maailmaa.

Art taulu ei ole vain sisustuselementti, vaan myös täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat antaa ainutlaatuisen lahjan, jolla on suuri merkitys.

KAUNOKAINEN

Elegantti kuva on luotu käyttämällä yhden viivan tekniikkaa, joka menee kehysten ulkopuolelle tuoden eloa tauluun. Tämä erikoinen keino tuo keveyden tunnelman, jonka avulla taulu sulautuu mihin tahansa sisustukseen. Taulu on luotu minimaaliseen tyyliin näin ollen se sopii hyvin makuu- tai olohuoneeseen.

ELÄMÄNVIIVA

Säilytä muisto lapsesi syntymisen onnellisesta hetkestä hellässä ja lempeässä taulussa- Elämänviiva.

Jokainen taulu on henkilökohtainen tilaus, jossa on lapsen nimi, syntymäpäivä sekä aika, pituus ja paino.

Säilyttäkää muisto teidän ensi tapaamisesta lapsenne kanssa, tässä ainutlaatuisessa ja kauniissa sisustustaulussa.

LENTO

"Lento" taulu kuvaa upeaa olentoa - hauras tyttö korennon siivillä. Tämä taulu lisää tilaasi hienostuneen taiteen elementtejä ja monipuolistaa tuttua sisustusta.

Lento-maalaus on Eco Decor -suunnittelijoiden ja italialaisen taiteilija Ekaterina Roman-Maksimyukin yhteistyö.

SUUKKO

Taulu "Suukko" kuvastaa tasapainoa ja tervettä rakkautta itseensä. Hieno piirustus miellyttää silmää ja luo kevyen harmonisen tunnelman olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai toimistoosi!

Suukko-maalaus on Eco Decor -suunnittelijoiden ja italialaisen taiteilija Ekaterina Roman-Maksimyukin yhteistyö.

PORTAAT KUUHUN

Tämä puinen taulu näyttää jopa epätavallisen kauniilta ja herättää mielenkiintoa salaperäisyydellään.

“Portaat kuuhun” on italialaisen taiteilija Ekaterina Roman-Maksimyukin teos, joka on luotu yksinoikeudella Eco Decorin Art Taulu -kokoelmaan.

Taulun minimalistisuus täydentää loistavasti monia eri tyylejä ja se todella erottuu sisustuksesta.

MORSIAN

Hienostuneisuus ja eleganssi yhdistyvät harmonisesti tässä luonnonpuuta ja viivapiirrosta yhdistelevässä taulussa.

Voit lisätä kuvan kehykseen myös tiedot hääpäivästä -ja paikasta, jolloin taulu on tyylikäs muisto hääjuhlastasi!

"Morsian" on unohtumaton lahja, joka varmasti herättää tunteita ja koristaa olohuoneen, makuuhuoneen tai vaikka toimiston sisustusta.

ROUVA

Tämä tyylikäs taulu lumoaa katsojansa! Se sopii mainiosti niille, jotka rakastavat sisustuksessa linjakkaita yksityiskohtia ja arvostavat upeaa suunnittelua.

Rouva taulun voi antaa huomaavaisena lahjana monissa eri tilaisuuksissa, olipa kyse sitten syntymäpäivästä, talonrakennuksesta, häistä tai joulusta!

ÄIDIN HALAUS

Kuva edustaa äidin rakkautta yhtenä suurimmista inhimillisistä arvoista. Linjat piirtävät hetken rauhallisuuden joka on täynnä äidin vahvaa rakkautta lastaan kohtaan.

Tämä taulu tulee olemaan täydellinen lahja ristiäis- tai syntymäpäivälahja.

TUTUSTUU MUIHIN SISUSTUS TUOTTEIHIIN

fi