Puiset ART sisustustaulut | Eco Decor Oy | Helsinki

ART TAULUT

Art taulu on puusta tehty kokonaisuus, joka on luotu tyylikkäistä, uniikeista kuvista ja linjoista yli elämän rajojen. Kevyet sekä virtaavat piirrosten linjat rikkovat sääntöjä menemällä kehyksien ulkopuolelle, muistuttaen näin meitä siitä, että kehykset ovat vain tottumus. Luonnollinen puu, minimaalinen kuvio ja linjojen sulavuus yhdistyvät yhteen luomukseen, jotta lämmön sekä rauhallisuuden tunnelma välittyy sisätiloihin.

Ostaessasi yhden Art taulun, sinä et vain ilahduta itseäsi sekä läheisiäsi vaan teet myös hyvän teon, sillä jokaisesta ostetusta sisustustaulusta Eco Decor istuttaa yhden puun. Pidetään siis yhdessä huolta kotiemme kauneudesta unohtamatta sitä, että myös luonto tarvitsee huolta pysyäkseen kauniina.

ELÄMÄNVIIVA

Säilytä muisto lapsesi syntymisen onnellisesta hetkestä hellässä ja lempeässä taulussa- Elämänviiva.

Jokainen taulu on henkilökohtainen tilaus, jossa on lapsen nimi, syntymäpäivä sekä aika, pituus ja paino.

Säilyttäkää muisto teidän ensi tapaamisesta lapsenne kanssa, tässä ainutlaatuisessa ja kauniissa sisustustaulussa.

ÄIDIN HALAUS

Kuva edustaa äidin rakkautta yhtenä suurimmista inhimillisistä arvoista. Linjat piirtävät hetken rauhallisuuden joka on täynnä äidin vahvaa rakkautta lastaan kohtaan.

Tämä taulu tulee olemaan täydellinen lahja ristiäis- tai syntymäpäivälahja.

VASTASYNTYNYT

Vastasyntynyt - sisustustaulu sisältää vauvan nimen ja synymätiedot. Voit tehdä kuvan vielä yksilöllisemmäksi tilaamalla sen 1:1 mittakaavalla.

Kuvassa vauvan pituus vastaa tarkalleen vastasyntyneen syntymäpituutta. Lapsen syntymä on aina taianomainen sekä unohtumaton tapahtuma jokaiselle perheelle.

Tilatkaa itsellenne taikka läheisillenne uniikki puinen sisustustaulu, joka tulee aina muistuttamaa siitä kuinka pieni lapsi oli syntyessään.

RAKASTUNEET

Art taulu antaa teille vapauden kokeilla -yksinkertaisuutensa vuoksi sitä on helppo yhdistellä muiden tyylien ja elementtien kanssa.

Kuva on luotu käyttämällä yhden viivan tekniikkaa, joka on suosittu monien taiteilijoiden keskuudessa ympäri maailmaa.

Art taulu ei ole vain sisustuselementti, vaan myös täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat antaa ainutlaatuisen lahjan, jolla on suuri merkitys.

KAUNOKAINEN

Elegantti kuva on luotu käyttämällä yhden viivan tekniikkaa, joka menee kehysten ulkopuolelle tuoden eloa tauluun. Tämä erikoinen keino tuo keveyden tunnelman, jonka avulla taulu sulautuu mihin tahansa sisustukseen. Taulu on luotu minimaaliseen tyyliin näin ollen se sopii hyvin makuu- tai olohuoneeseen.

TUTUSTUU MUIHIN SISUSTUS TUOTTEIHIIN

Yli 30 kaupunkia, hinta alk.

Sold out

Koira sisustustaulut puinen taulu - design from finland - Ecodecor.fi