Puinen sisustustaulu kartta | Sisustus vinkkejä – Eco Decor Oy

KORISTELE KOTISI TAI TOIMISTOSI

Tutustuu maailmaan ja nauti kaupunkikarttojen
luomasta taiteesta ympärilläsi

Maantieteelliset paikat tai oma urbaani kaupunki seinällä osana sisustusta? Kyllä, se on mahdollista, kun kaupunkikartat toimivat sisustuselementtina. Oletko kyllästynyt tavalliseen sisustukseen ja tyhjiin seiniin? Haluatko seinille jotain erilaista, modernia ja merkityksellistä?

 

Teemme kartat korkealaatuisesta vanerista
ja niistä näkyvät yksityiskohtaisesti tunnetut kaupungit.

MIHIN SE SOPII?

Sisustuskartat sopivat kaikille, jotka haluavat tehdä kodistaan tai toimistostaan tyylikkämmän. Lisäksi ne toimivat loistavana lahjaideana matkailun ystäväville ja ihmisille, jotka haluavat perehtyä erilaisiin kulttuureihin ja löytää itselleen tarkasteltavaksi uusia maita ja kaupunkeja.

Kaupunkikartat ovat ainutlaatuisia ja taidokkaita luomuksia, joita ei voi sivuuttaa.

Olohuone, työhuone, makuuhuone, eteinen, toimisto, kokoushuone - karttamme ovat sopivia missä tahansa tilassa ja sisustuksessa perinteisestä moderniin.

Ilmainen esikatselu sisustustaulusta sisätilassa

Näe miltä sisustuskartta tai taulu näyttää sille suunnitellussa tilassa ennen ostopäätöstä!

Voitte lähettää meille valokuvan sisätiloista, johon haluatte kartan sijoittaa. Valokuva ladataan graafiseen ohjelmaan, jossa kartta saadaan oikean kokoiseksi seinän koon mukaan. Ehdotamme teille tämän perusteella sopivaa koko ja väri vaihtoehtoa.

KARTAN VAIHTOEHDOT JA KIINNITYKSET

Tauluja on saatavana neljässä eri koossa Small, Medium, Large ja X-Large, jotta jokaiseen tilaan ja pinta-alaan löytyy sopiva. Materiaali on korkealaatuista kotimaista koivuvaneria.

Vanerin paksuus: 5 mm
Small: 25 x 35 cm
Medium: 35 x 49 cm
Large: 50 x 70 cm
X-Large: 70 x 100 cm

Pyöreä kartta:
Halkaisija 40, 50, 60, 70 cm

Kartta on helppo kiinnittää oikeaan kohtaan, sillä siihen on suunniteltu kaavain ja kiinnitysmagneetit. Kiinnityspaikkojen merkitseminen käy vaivattomasti ja asennus käy nopeasti jopa ensikertalaiselta. Ruuvit ja kiinnitysmagneetit tuvevat mukaan.

 

Yli 30 kaupunkia: Helsinki, Espoo, Vantaa-Tikkurila, Hämeenlinna, Hyvinkää, Järvenpää, Joensuu, Jyväskylä, Kerava, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Loviisa, Mikkeli, Oulu, Pori, Porvoo, Rovaniemi, Salo, Savonlinna, Seinäjoki, Tampere, Turku, Tuusula, Vaasa.

Hinta alk 55€


Laserleikkurin työpöydällä on mahdollisuus leikata yhtenäisestä palasta jopa 110 x 80 kokoinen kartta.

— Eco Decor Oy

SISUSTUSKARTTA MISTÄ TAHANSA KAUPUNGISTA

 

Sisustuskartat sopivat kaikille, jotka haluavat tehdä kodistaan tai toimistostaan tyylikkämmän. Voit kirjoittaa oman kaupungin, valita värin ja koon - niin toteutamme sinulle toiveidesi mukaisen kartan.

Hinta alk. 145€

 

Kaupunkikarttojen rakenne on kevyet. Kartat ovat tyylikkäät ja niiden yksityiskohdat ovat täydellisen harkittuja. Kartoissa yhdistyy moderni estetiikka ja ympäristöystävällisyys. Sisustustaulu kartat kiinnittävät vastustamattoman huomion sisältämällään informaatiolla.


TUTUSTUU MUIHIN SISUSTUS TUOTTEIHIIN

Yli 30 kaupunkia, hinta alk.

Sold out

Koira sisustustaulut puinen taulu - design from finland - Ecodecor.fi