ART-taulun yhteistyökumppani – Eco Decor Oy

❤️Aitoa suomalaista käsityötä

ART-taulun taiteilija

Nimeni on Yekaterina Roman-Maksimjuk, olen ammattitaiteilija ja valokuvaaja Italiasta.

Opiskelin Prahassa arkkitehtuurin, taiteen ja graafisen suunnittelun osastolla. Valmistuin Viron taiteiden akatemian graafisen suunnittelun osastolta vuonna 2007.

Elämä on minulle yhtä luomisen hetkeä. Löydän inspiraatiota kaikesta, joka ympäröi minua. Minua inspiroivat linjat ja liike, tanssin kieli, luonto, tuoksut, ihmiset ja tunteet.

Luovuus rikastuttaa elämäämme ja mahdollistaa sen täyttämisen kauneudella ja harmonialla. Voimme ikäänkuin harjata pois arkipäivien pölyn ja avata itsemme loputtomalle syvyydelle. Inspiraatio täyttää elämämme väreillä!


Olen aina ollut mukana piirtämisessä ja grafiikassa. Tämä on intohimoni - rakastan linjoja, grafiikat ovat minulle sitä mistä tiedän, ymmärrän ja joita rakastan!

Olen aina ollut mukana piirtämisessä ja grafiikassa. Tämä on intohimoni - rakastan linjoja, grafiikat ovat minulle sitä mistä tiedän, ymmärrän ja joita rakastan!


Haluaisin kertoa teille vähän työni menetelmästä. Työskentelen paljon paperilla ja siitä työni alkavat. Piirtäessäni teen valtavan määrän luonnoksia ja lopulta tulen tiettyyn versioon, joka sitten käsitellään tietokoneella.

Työstäni tuli inspiraatiota Eco Decor -tiimille, ja pidin todella Art Taulujen maalauksien käsitteestä.

Piirustus, joka tehty puuhun, eikä paperille - on erityisen kaunis. Nämä taulut tuovat harmoniaa ja lämpöä kotiisi. Taiteilija hengittää kuvaan elämää, ja siten maalaus itsessään saa elävän muodon. On hämmästyttävää, kuinka puu lisää tilavuutta tuttuun malliin ja ylläpitää viivojen hienostuneisuutta!

Olen iloinen, että luomme yhdessä Eco Decor -tiimin kanssa uusia maalauksia Art Taulu -kokoelmaan. Toivottavasti arvostat myös heidän erityistä kauneuttaan ja estetiikkaansa kuvion ja puun yhdistelmässä!

@ Yekaterina Roman-Maksimjuk @
Behance  Instagram

fi